За останні 5 років попит на піцу виріс більш ніж вдвічі. З кожним роком кількість піцерій росте, і навіть заклади, які раніше спеціалізувалися на традиційній кухні, доповнюють своє меню піцою. Але автентичних піцерій в Україні все ще не так багато, бо справжня піца повинна випікатися в дров’яній печі. Наша піца випікається у дров’яній печі при температурі 400-480 градусів, завдяки чому середній час її приготування становить лише 1,5-2 хвилини. А від моменту отримання до видачі замовлення проходить всього 7 хвилин. Така швидкість дозволяє нам збільшити кількість чеків, а відповідно і прибуток компанії. Щоб готувати смачну піцу, недостатньо мати неаполітанську піч.
За роки своєї роботи ми відточили технологію виробництва та рецептури тіста, поки не зробили піцу такою, якою ми бачимо справжню піцу — повітряні бортики, тонка і міцна основа та соковита начинка. Але у досконалості немає меж, тому ми продовжуємо працювати над розвитком, щоб пропонувати своїм відвідувачам найкращий продукт.