Франшиза Grill Pub — це мережа доступних ресторанів концепції Meat & Beer (Мясо та Пиво). Концепція має ефективну бізнес модель, про що свідчить той факт, що у 2022 році ні один заклад мережі не закрився, більше того мережа вийшла в прибуток. У 2023 році ми продовжуємо розвиватись та вийшли на мыжнародний ринок: вже відкрили 2 нові заклади в Україні та готуємо до запуску ще 5 (2 в Україні та 3 заклади в Німеччині).
Успіх проєкту завдячує у першу чергу декільком факторам:
Забалансовні інвестиції, котрі дають швидку окупність з виходом у прибуток вже з 1-го місяця роботи
Популярне меню з охопленням різної цільової аудиторії
Сильний маркетинг та підтримка, адже центральний офіс налічує бульше 30 спеціалістів що займаються підтримкою мережі
У вартість франшизи входить усе окрім ремонту, оренди, першого товарного запасу. А саме:
- Комплект виробничого обладнання
- Комплект торгового обладнання (pos термінали і чековий прінтер)
- Гриль-барбекю, розроблений спеціально для закладів Grill Pub
- Меблі на 30 посадочних місць (тільки для стаціонарного ресторану)
- Професійне програмне забезпечення
- Зовнішня вивіска
- Барна стійка