Крупнейший каталог франшиз Украины

Grill Pub

$30,900

Grill Pub

$30,900

Франшиза мережі доступних ресторанів концепції Meat & Beer

  • Инвестиции: $30’900 — $39’000
  • Вступительный взнос: отсутствует
  • Роялти: 2% (Валовий товарообіг) в месяц
  • Рекламные отчисления: Отсутствуют
  • Окупаемость: от 10 до 18 мес.
  • Объектов в сети: 21
  • Регионы развития: Украина, Казахстан, Молдова, Європейський союз
  • Площадь: 40-250 м2
  • Персонал: 12-20 чел.
ID: 6025. Направление: . Сфера бизнеса: .

Франшиза Grill Pub — це мережа доступних ресторанів концепції Meat & Beer (Мясо та Пиво). Концепція має ефективну бізнес модель, про що свідчить той факт, що у 2022 році ні один заклад мережі не закрився, більше того мережа вийшла в прибуток. У 2023 році ми продовжуємо розвиватись та вийшли на мыжнародний ринок: вже відкрили 2 нові заклади в Україні та готуємо до запуску ще 5 (2 в Україні та 3 заклади в Німеччині).

Успіх проєкту завдячує у першу чергу декільком факторам: 

Забалансовні інвестиції, котрі дають швидку окупність з виходом у прибуток вже з 1-го місяця роботи

Популярне меню з охопленням різної цільової аудиторії

Сильний маркетинг та підтримка, адже центральний офіс налічує бульше 30 спеціалістів що займаються підтримкою мережі

У вартість франшизи входить усе окрім ремонту, оренди, першого товарного запасу. А саме: 

  • Комплект виробничого обладнання
  • Комплект торгового обладнання (pos термінали і чековий прінтер)
  • Гриль-барбекю, розроблений спеціально для закладів Grill Pub
  • Меблі на 30 посадочних місць (тільки для стаціонарного ресторану)
  • Професійне програмне забезпечення
  • Зовнішня вивіска
  • Барна стійка
Владелец франшизы ТОВ "Група компаній "Стандарт""
Год начала работы 2016
Год начала франчайзинга 2016
Франчайзинговые объекты 21
География сети

В Украине:

Київ, Дніпро, Львів, Кам?янське, Суми, Чернігів, Нікополь, Хмельницький, Солотвино, Луцьк, Миколаїв, Гадяч, Херсон, Їзмаїл.

В других странах:

Німеччина (незабаром відкриття)

Требования

Фуд корт:

  • Популярний ТЦ або ТРЦ з великим трафіком
  • Площа — від 40 м2
  • Потужність елетромережі — від 40 кВт
  • Ширина барної лінії — від 4м
  • Можливість встановлення або наявність витяжної системи
  • Водопідведення та каналізація.

Стаціонарні заклади або заклади в ТЦ з власною посадковою зоною:

  • 1 поверх на вулицях з інтенсивний пішохідним трафіком або окреме приміщення в популярних ТЦ.
  • Наявність міцсь для паркування
  • Площа — від 120 м2
  • Потужність елетромережі — від 40 кВт
  • Можливість встановлення або наявність витяжної системи
  • Водопідведення та каналізація
  • Можливість встановлення літнього майданчика
  • Наявність службового входу
Средний чек $12
Ассортимент товаров / услуг

Основа концепції — це мясо та пиво. 

Великий асортимент страв гриль, закусок, страв для компаній, перших страв, салатів, гарнірів, десертів, дитяче меню, тощо.

Форматы франшизы

Франшиза представлена у 2 форматах:

1) Стаціонарні заклади та заклади у ТЦ з власною посадковою зоною

2) Заклади формату фуд-корт, без власної посадкової зони