Крупнейший каталог франшиз Украины

На Мангал Kebab House

$46,000

На Мангал Kebab House

$46,000

Франшиза закладів швидкого харчування

  • Инвестиции: $40’000
  • Вступительный взнос: $6’000
  • Роялти: 3% (Доходу) в месяц
  • Рекламные отчисления: Отсутствуют
  • Окупаемость: от 10 до 14 мес.
  • Объектов в сети: 6
  • Регионы развития: Украина
  • Площадь: 45-130 м2
  • Персонал: 3-6 чел.
ID: 6041. Направление: . Сфера бизнеса: .

ДАВАЙТЕ ЗНАЙОМИТИСЯ!

Ми створюємо і пропонуємо той продукт, в якому впевнені. Наш пріоритет — це якість та смак продукції, завдяки чому гості задоволені і стають постійними відвідувачами. Наша команда — це понад 40 захоплених своєю справою людей. Ми любимо свою роботу та стараємось, аби гості ставали нашими друзями і повертались до нас знову і знову.

«Для нас дійсно важливо тримати гідну конкуренцію на ринку, якісно розвиваючи культуру fast food в Україні в сучасних буремних умовах та швидкому ритмі життя.»

Левент Деміркиран, засновник та ідейний натхненник Kebab House.

НА МАНГАЛ KEBAB HOUSE

Це заклади мережі «На Мангал Family», що понад 6 років будує у Львові культуру street food.

Основа нашого успіху — це завжди свіжа продукція, відточена на практиці бізнес-модель, люди та ефективний менеджмент.
Наші кебаби готуються спеціально під кожне замовлення, тож ми гарантуємо якість та свіжість кожної страви. З фірмовими вишуканими соусами та виключно корисними інгредієнтами — наша їжа подарує задоволення усім любителям бездоганного смаку.

Ні для кого не секрет, що наша продукція користується великим попитом, адже це смачно, якісно і швидко!

Kebab House — це ідеальний doner kebab, за якими хочеться повертатись щодня!

Ми пропонуємо продукцію власного приготування із якісних ретельно відібраних інгредієнтів, а також контролюємо процес приготування на кожному етапі, щоб наш клієнт завжди отримував найсвіжішу та найсмачнішу страву.

ЧОМУ ОБИРАЮТЬ НАШУ ПРОДУКЦІЮ?

  • Якість: власне виробництво м’яса і соусів для донер кебабів, тож можна бути впевненими у свіжості наших страв
  • Смак: наші авторські рецепти містять в собі відібрані інгредієнти і спеції, які ми веземо з різних куточків світу та досвід років, протягом яких ми постійно удосконалюємось
  • Технологічність: єдині стандарти приготування продукції, контроль якості та безпечності на кожному етапі: від вибору постачальників до видачі готової страви в закладі
  • Швидкість: ми дуже цінуємо час гостей, тому кожне замовлення видається максимум до 15 хвилин
  • Доступність: ми знаходимося в найкращих локаціях, також налагоджена робота із великими сервісами доставки
  • Професійність: ми знаємо до найменших деталей усі етапи та особливості бізнесу — від виробничих процесів до видачі страви гостям, і готові поділитися своїм досвідом

Наразі наш основний ідейний вектор — створення та якісний розвиток франчайзингової мережі закладів Kebab House в різних куточках України.

ЧОМУ ФРАНШИЗА KEBAB HOUSE

  • Fast food — бізнес, що приносить досить високий прибуток навіть у кризовий період
  • Впізнаваний бренд з хорошою репутацією, відомий не лише у Львові, а й за його межами
  • Прибуткова бізнес-модель з прорахованими ризиками
  • Регулярне постачання основних елементів сировини, що гарантує можливість дотримання єдиних стандартів якості та смакових характеристик
  • Маркетингова підтримка, інструменти залучення клієнтів
  • Фірмовий стиль і дизайн
  • Власна система навчання працівників
  • Команда підтримки при запуску нового закладу і в подальшій операційній діяльності
  • Чітка і прозора схема взаємодії протягом усього періоду співпраці

ЕТАПИ ВІДКРИТТЯ

1. Знайомство: заповніть анкету і ми зв’яжемося з вами

2. Договірні питання: обговорення деталей співпраці, підписання договору та оплата паушального внеску, передача франчайзингового пакету

3. Приміщення: пошук приміщення, підписання договору оренди. Передача стандартів дизайн-оформлення, переліку необхідного обладнання і меблів. Затвердження дизайн-проєкту, проведення ремонтних робіт

4. Підбір та навчання персоналу: пошук, навчання і стажування команди на нашому об’єкті, атестація персоналу на відповідність вимогам

5. Маркетинг: запуск таргетованої реклами перед відкриттям, локальні активності

6. Запуск: закупівля продукції та сировини на перші 7 днів роботи, тестовий запуск з нашою допомогою, затвердження готовності об’єкту до відкриття та урочисте відкриття

Владелец франшизы Левент Деміркиран
Год начала работы 2015
Год начала франчайзинга 2023
Собственные объекты 3
Франчайзинговые объекты 6
География сети

В Украине:

Львів, Івано-франківськ, Коломия 

Требования

Локація:

  • Міста з населенням від 50 тис. осіб
  • Спальні райони із скупченням людей, нові житлові комплекси із кількістю квартир від 1500
  • Розташування в першій лінії будинків, на добре прохідних вулицях, з великим трафіком людей
  • Сусідство з великими навчальними закладами, бізнес-центрами
  • На перетинах головних пішохідних артерій міста, в туристичних центрах
  • Біля парків, місць відпочинку, торгово-розважальних центрів

Приміщення:

  • Фасадне приміщення з окремим входом та мінімальною кількістю сходинок
  • Кутове приміщення з великими панорамними вікнами — буде перевагою
  • Наявність природнього освітлення в приміщенні, великі вікна
  • Оптимальна площа приміщення: 70-100 м2, мінімальна — 45 м2
  • Рекомендована потужність електроенергії — від 40 кВт
  • Підведені комунікації: вода, каналізація, вентиляція
  • Договір оренди строком від 1 року з можливістю пролонгації (бажано — 3 роки)

Яких франчайзі ми шукаємо?

  • Зацікавлений сферою street food, лояльний до компанії Kebab House
  • Працює в даному сегменті ринку та бажає долучитися до нашої мережі
  • Володіє необхідними інвестиціями для запуску закладу
  • Має підприємницький або управлінський досвід діяльності
  • Цілеспрямований, готовий до активного управління бізнесом, постійного навчання і вдосконалення
  • Готовий будувати довгострокові чесні партнерські відносини
Средний чек 6,20